Programjaink
OPERA ÉS BALETT KÖZVETÍTÉSEK A TISZApART MOZIBAN
roh_2019_ok
LEGYÉL TE A HOLNAP SZTÁRJA!
youtuber_ok
KREAKTÍV FILMES MŰHELY
Várjuk új tagok jelentkezését - csatlakozását a TISZApART Moziban működő KREAKTÍV FILMES MŰHELYBE! Ha érdekel a filmkészítés gyakorlata és szeretnél betekinteni a Youtube világába, filmes szakemberek és ismert Youtuberek vezetésével – köztünk a helyed! Foglalkozások hetente, szerdánként 16.00 – 18.00 óra között a moziban júniusig, a tanév végéig. Részvételi díj 6000 Ft/fő/ félév Bővebb információ és jelentkezés: Dergezné Illés Judit – 06 70 610 4401, illes.judit@tiszamozi.hu
kreaktiv_ok
KAPCSOLAT FILMKLUB
Kedves Nézőink! A Kapcsolat filmklub műsorában a következő változások történtek: március 11-én szerdán az Ugye boldog vagy? című film kerül vetítésre,március 25-én a Joker című filmet vetítjük, április 29-én a Jojo nyuszi című film lesz műsoron.
kapcsolat_filmklub_2019_osz_ok
SZOLNOKON CSAK A TISZApART MOZIBAN!
affligem_ok
TAVASZI FILMKLUB VARRÓ ATTILÁVAL
tavaszi_filmklub_2020_ok
DUMASZÍNHÁZ
winkler_robert
Mozi Quiz április 1-én 19 órától élőben!
Szedd össze filmőrült barátaidat, alkossatok csapatot, kössétek össze egymást online és játsszatok a TISZApART MOZI által szervezett mozis kvízen! Kérdéseink a filmek világából lesznek, lentebb meg is adunk pár alkotást, amiből készülhettek. A játékban 2x25 kérdés lesz, amit élőben követhettek majd a TISZApART MOZI facebook oldalán. Előzetes regisztrációra nincs szükség, a válaszokat a www.quiznight.hu/moziquiz oldalon található űrlapon keresztül tudjátok beküldeni. Azok között, akik elérnek minimum 30 pontot értékes nyereményeket sorsolunk ki melyet a UIP Duna Film és a Big Bang Média ajánlott fel!
face_mozi_quiz_ok