Programjaink
Opera- és balettközvetítések a TISZApART Moziban
Opera- és balettközvetítések a TISZApART Moziban
MOZIMŰHELY II.
MOZIMŰHELY II.
„Körülöttünk a világ…” címmel indul az őszi filmklub október 3-án. Bérlet értékesítés szeptember 15-től.
Az idézet Haneke Happy End című filmjéből való, mely szintén szerepel majd a kiválasztott 16 film között. Igyekeztünk most is a filmtermés javából válogatni, ami azért sem könnyű feladat, mert a filmklub őszi és tavaszi részében összesen 32 új filmet tűzünk műsorra. Így nyugodtan állíthatjuk, hogy aki végig nézi velünk a sorozatok filmjeit az éves filmtermés legjavát megkapja. Nyilván nem kerülnek a filmklub műsorába az amerikai Blockbusterek és természetesen a gyerekfilmek sem.
„A körülöttünk a világ” tehát egész frappáns cím lenne, ha a mozis és a filmes univerzumra gondolunk. Azonban a teljes idézet így hangzik a forgatókönyvből: „Körülöttünk a világ és mi benne vakon”.
Nem kevesebbre vállalkoztunk az idén sem, mint hogy a nézőkkel közösen nyitogassuk a szemünket a körülöttünk lévő világ dolgaira, amit folyamatosan nézünk, de gyakran beleveszünk a látásba. Néhány másfél órába sűrített történet segíti olykor tisztánlátásunkat fenntartani, meglátni a szépet, felismerni a rosszat és mindezt úgy, hogy a film végén vissza zökkenhetünk a saját világunkba és a látottakat még meg is beszélhetjük filmklubos barátainkkal.
Körülöttünk a világ...
Orosz klasszikusok 21. századi köntösben
2017.10.16. ANNA KARENINA - A moszkvai Vahtangov Színház előadása
2017.11.13. ANYEGIN - A moszkvai Vahtangov Színház előadása
2018.01.15. SIRÁLY - A moszkvai Szatirikon Színház előadása
Orosz Klasszikusok
Star Wars 8 - Az utolsó Jedik
Star Wars 8 - Az utolsó Jedik
PécsiKert Trió koncert
PécsiKert Trió
Koncertek a Tisza Moziban
Koncertek a Tisza Moziban
Grunting Pigs koncert
Grunting Pigs koncert
Mojo WorKings koncert
Mojo WorKings koncert
Aurora Borealis - Északi fény
Kedves Nézőink!

A nagy érdeklődésre való tekintettel a Tisza moziban az alábbi időpontokban még vetítjük Mészáros Márta filmjét az Aurora Borealis - Északi fény című új magyar filmet. Jegyrendelés a honlapon lehetséges.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

November 20-án 16:00 órakor A terem
November 21-én 16:00 órakor A terem
November 22-én 16:00 órakor A terem

Az Aurora Borealis - Északi fény két idősíkon futó, fordulatokban gazdag családtörténet, amely anya és lánya kapcsolatának mélységeit boncolgatja. A Bécsben élő sikeres ügyvéd, Olga (Tóth Ildikó) idős anyja, Mária (Törőcsik Mari) váratlanul kómába esik. Amíg Mária élet és halál közt lebeg, Olga egy mélyen elhallgatott titokra bukkan. Az egyre szenvedélyesebb kutatás az '50-es évek háború utáni Európájába vezeti vissza, ahol útja végén ő maga áll: egy olyan ember, akit korábban nem ismert.
Aurora Borealis - Északi fény
A Viszkis című magyar film közönségtalálkozója
A Viszkis című magyar film közönségtalálkozója
A Viszkis
Eszeveszett esküvő
120 dobbanás percenként
Aurora Borealis - Északi fény
Budapest Noir
Madame
Viszontlátásra odafönt
Lumiére!