Családi Mozidélelőtt szeptember 14-én!

2024.09.14.
   10:00

Szeptemberi Családi Mozidélelőtt

Szeptemberben újra Családi Mozidélelőttel várunk!

Vetítések:

10:30 Pandakaland (6)
Magyarul beszélő, dán-holland-francia-német-észt animációs film, 84’

Pang, a vidám és kalandvágyó ifjú panda Kínából Afrikába utazik, hogy megmentse legjobb barátját, Jielongot, az elrabolt sárkányt. Útja során egy számára teljesen ismeretlen világ tárul fel előtte félelmetes vízilovakkal, kétes szándékú hiénákkal és bölcs gorillákkal. Az eszére – és néhány újonnan szerzett barátjára – hagyatkozva nemcsak Jielongra sikerül rátalálnia, de új barátainak otthonát is megmenti.

10:45 A hókirálynő és a hercegnő (6)
Magyarul beszélő, orosz animációs film, 75’

Kai és Gerda egy csendes kisvárosban éli eseménytelen mindennapjait. Gerda kalandra vágyna, de erre látszólag nincs esélye a lakhelyén, ahol soha nem történik semmi. Ám egy nap minden megváltozik, amikor rábukkannak a legendás Bölcsességek Könyvére, majd elszabadul egy hatalmas gonosz, aminek a megállításához muszáj segíteniük a hókirálynőnek. Kezdetét veszi a fiú és a lány élete legnagyobb kalandja.


11:00 Belle és Sébastien - Egy új kaland (12) Akadálymentesített vetítés
Magyarul beszélő francia családi kalandfilm, 96’

A 10 éves Sébastien kénytelen a hegyekben tölteni a szünidőt a nagymamájával és a nagynénjével. A dacos városi fiúnak életében először kell birkákra vigyáznia, amihez semmi kedve. A vidéki élet azonban új kalandokat is tartogat számára. Egy nap megismeri a hatalmas és gyönyörű Belle-t. A barátságos kutyussal rosszul bánik gazdája, ezért az eb sokszor elszökik otthonról. Belle és a fiú között hamar barátság alakul ki, Sébastien pedig kész bármit megtenni újdonsült barátja védelmében.

A vetítések után kézműves játszóházzal várunk!
A programra a mozijegy a belépő.

Infoblokk