Szolnoki youtuberek

A projekt adatai

Kedvezményezett: Tisza Mozi Szórakoztató Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Projekt címe: Szolnoki youtuberek

Szerződött támogatás összege: 4 999 225 Ft

Támogatás mértéke: 100%

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2020. november 29.

Projekt azonosító száma: TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00439

A projekt tartalmának bemutatása

A tizenévesek ízlésvilágát, értékrendjük alakulását, magatartás mintáikat a Youtuberek sokkal jobban irányítják, befolyásolják, mint azt feltételeznénk. Mivel az internet hatását kizárni nem lehet az életükből, nagyon fontos, hogy tanítsuk meg őket eligazodni ebben a világban. Indirekt módon mutassuk meg nekik az értékes tartalmakat és segítsünk nekik a káros, semmitmondó, értéktelen felismerésében. Állítsuk példaképként eléjük a műfaj legjobb művelőit, akik jó irányba befolyásolhatják őket az internet használatban és az értékek felismerésében, követésében.

Célunk egy olyan szolnoki közösségi youtube csatorna létrehozása, amely képes elérni és hatást gyakorolni a Szolnokon élő tizenéves korcsoportra. A csatornán megjelenő tartalmakat részben az általunk kinevelt fiatalok állítják elő, részben pedig azoktól a közkedvelt szereplőktől rendeljük meg, akik nagy hatással vannak a fiatalokra.

A projekt szakmai tartalma a pályázati felhívással összhangban egy, a fiatalok helyi identitásának megerősítését célzó, közösségfejlesztő és készségfejlesztő, szemléletformáló klubfoglalkozás-sorozat megszervezése és lebonyolítása, amely eredményeképpen létrejön egy szolnoki youtube csatorna, amely igényes, minőségi tartalmat és szórakozást kínál szolnoki fiatalokról szolnoki fiataloknak.

A projekt része a csatornán közvetített tartalmak létrehozását segítő informatikai és audio-vizuális eszközök beszerzése is.

Infoblokk