Családi mozidélelőtt október 12-én

2024.10.12.
   10:00

Családi mozidélelőtt filmvetítésekkel és kézműveskedéssel. A programra a mozijegy a belépő.

Családi mozidélelőtt október 12-én:

10:30 Egy cica 10 élete (6) - magyarul beszélő, angol-kanadai animációs film, 88’

Egy elkényeztetett macska magától értetődőnek veszi gondtalan életét, amit Rose-nak köszönhet, a melegszívű és lelkiismeretes egyetemista lánynak. Amikor a jószág elveszíti kilencedik életét, az égi gondviselés ad neki még egy esélyt, s ezzel egy minden porcikáját megváltoztató kaland veszi kezdetét.

PREMIER ELŐTT:
10:45 Rókus és Rézi megmenti az erdőt (0) - magyarul beszélő, holland-belga-luxemburgi animációs film, 71’

A népszerű mesehősök, Rókus, Rézi és a barátaik boldog mindennapjaikat élik az erdőben, amíg Bagoly váratlanul el nem tűnik. A keresésére indulva nem sejtik, hogy hamarosan nemcsak őt, de az egész erdőt is meg kell menteniük. A film játékosan és kedvesen mesél a barátság és a természetvédelem fontosságáról. A világhírű tévésorozat főszereplői most mozifilmben nyújtanak önfeledt kikapcsolódást az egész családnak, életkortól függetlenül.

AKADÁLYMENTESÍTETT VETÍTÉS látás- és hallássérültek számára is, kedvezményes 1200 Ft-os jegyáron:
11:00 Lassie - Állati mentőakció (6) - Magyarul beszélő, német családi kalandfilm, 91’

Lassie kalandja folytatódik. Flo imádott kutyájával, Lassie-vel nagynénjénél nyaral Dél-Tirolban. A felhőtlen nyaralást beárnyékolja Pippa, a kis terrier eltűnése, akit vélhetően elraboltak. Flo és Lassie azonnal a kis négylábú keresésére indul. Hamarosan kiderül, hogy nem Pippa az egyetlen kutyus, aki rejtélyes körülmények között tűnt el. Lassie és barátai nyomozni kezdenek és kiderül, az ügy sokkal nagyobb titkokat rejt, mint gondolták.

A vetítések után a Gyerekeket kézműveskedéssel várjuk!
A programra a mozijegy a belépő.

Infoblokk